Τέντες παντός τύπου

Συστήματα τεντών, προϊόντα αυτοματισμών, σκίαση εσωτερικού χώρου ακόμα και ενοικίαση τεντών με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα πιστοποίησης

Τεντόπανα σε μεγάλη ποικιλία

Διαθέτουμε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, υλικών και υφασμάτων για να διαλέξετε το ιδανικό που θα ταιριάζει στο χώρο σας και στο γούστο σας.

Λύσεις για όλες τις ανάγκες

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτουμε.

Επώνυμες κατασκευές

Οι τέντες, τα συστήματα τεντών και τεντόπανα που διαθέτουμε είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά σήμερα και προέρχονται από τους μεγαλύτερους - επώνυμους κατασκευαστές.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών σκίασης
( τέντες ) από το 1988.

Όλες οι τέντες που τοποθετούμε είναι σχεδιασμένες και τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως η βροχή και ο ισχυρός άνεμος.

Τοποθετείστε Τέντες στους χώρους σας και επωφεληθείτε

Μερικά από τα οφέλη

Σκίαση
Σκίαση
Ποικιλία σχεδίων
Ποικιλία σχεδίων
Ευκολία χρήσης
Ευκολία χρήσης
Θερμομόνωση
Θερμομόνωση
Απομόνωση
Απομόνωση
Προστασία επίπλων-χαλιών
Προστασία επίπλων-χαλιών

Για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο

Τέντες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στέγαση ή απλά κάλυψη μπαλκονιού ή οποιουδήποτε ανοιχτού χώρου.
This image for Image Layouts addon

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Νέες, υπερσύγχρονες πέργκολες! Ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες ή τηλεχειριζόμενες, παρέχουν ξεχωριστή ομορφιά, μοναδικήευκολία και ιδανική σκίαση σε οποιοδήποτε χώρο:καφετέριες, ρετιπέ, κήπους, βεράντες, ταράτσες, αίθρια ακόμα και πάνω σε τζάμια.
.

1

2

This image for Image Layouts addon

ΤΕΝΤΕΣ

Οι τέντες μας σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού ή το γύρισμα μίας μανιβέλας μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.

 

.
This image for Image Layouts addon

ΙΣΤΙΑ

Τα Ιστία αποτελούν ιδανική λύση για απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης που δεν μπορούν να εφαρμοστούν άλλες κατασκευές. Ως μία σύγχρονη μέθοδος σκίασης προσφέρουν υψηλή αισθητική μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος κατασκευής. Ιδανικά για μεγάλες επιφάνειες όπου απαιτείτε πιο ελαφριά κατασκευή δίνουν λύσεις στέγασης και σκίασης για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.
.

3

... όταν η καλή δουλειά σμίγει με
τη συνέπεια, τη φινέτσα και την οικονομία

Image
Image
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σοφoκλή Βενιζέλου 105
Πλατεία Χίου, Κάτω Χαλάνδρι
ΤΗΛΕΦΩΝΑ

+30-210-67-47-242
+30-210-67-11-344
Fax: 210-67-12-467

Email

info@indecor-tentes.gr